VELKOMMEN TIL SERVICE MESTEREN APS​

​SNEDKER- & TØMRERFIRMAET M. L. WIED

Terrasser

Vi opbygger træterrasser i alle størrelser og udformninger. Hvad end du har brug for en lille plet bagerst i haven til at nyde aftensolen. Hvis du ønsker en hævet terrasse med adgang fra soveværelset, eller du drømmer om en stor amerikansk veranda, der går halvvejs rundt om boligen. Så kan vi klare opgaven.

Vi har gennem tiden lavet mange forskellige typer og former for terrasser, så vi står klar til at rådgive og vejlede dig til at finde den bedste løsning.

DEN HELT RIGTIGE TERRASSE

Vi bygger terrasser efter vores kunders ønsker, og vi rådgiver og vejleder, så du får en terrasse, der opfylder dine behov, og som matcher boligens æstetiske udtryk.


Vi tilbyder hele pakken, hvilket betyder, at vi selvfølgelig også står for et eventuelt rækværk, trappe og gelænder. Vi bygger i mange forskellige trætyper og rådgiver også gerne i valget af materiale.

FØRSTEKLASSES SERVICE OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

Med afspejling i firmanavnet ServiceMesteren yder vi førsteklasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner, og vi går ikke på kompromis med ikke-holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.​

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN SNEDKER​

Skal du bruge en snedker, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os får du høj kvalitet og god service, og vi kan hjælpe dig med enhver opgave.​

​Servicemesteren ApS

Vangede Bygade 89

2820 Gentofte

Telefon: +4526797095

Email: kontakt@servicemesteren.dk

CVR: 36074264​