• VELKOMMEN TIL SERVICE MESTEREN APS
    SNEDKER- & TØMRERFIRMAET M. L. WIED

GULVE


Skal gulvet slibes eller skiftes, er ServiceMesteren ApS løsningen. Vi har mange års erfaring med træ- og gulvarbejde, og vi er derfor også klar med et tilbud til dig. Vi finder altid en løsning, der bedst muligt matcher dine behov og ønsker.

Et nyt gulv kan lægges direkte på det gamle, men ofte får du det bedste resultat med en fuldstændig udskiftning.

Hos os kan du blandt andet vælge mellem parketbrædder, laminatbrædder, parketruder, stavparket eller massive gulvbrædder i flere bredder og tykkelser. Vi rådgiver om træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke.

Uanset hvor du bor, vil trægulve være en smuk og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver behagelige lyse flader.

KONTAKT OS

Har du nogen spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dit gulv? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan altid komme med et uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi ved derfor, hvad der vil fungere godt, og hvad der vil passe bedst ind i dit tilfælde.

Vi rådgiver og vejleder altid.

FØRSTEKLASSES SERVICE OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER


Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

Med afspejling i firmanavnet ServiceMesteren yder vi førsteklasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner, og vi går ikke på kompromis med ikke-holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN SNEDKER


Skal du bruge en snedker, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os får du høj kvalitet og god service, og vi kan hjælpe dig med enhver opgave.

Dansk Håndværk er organisationen for små og mellem-store virksomheder inden for byggeri, håndværk og industri. Vi er medlem, så du som kunde altid er sikret.

SERVICEMESTEREN APS