Indbygningsreoler

Indbygningsreoler

ServiceMesteren ApS er din ekspert inden for indbygningsreoler til boligen. Vi leverer solide og smukke løsninger, der er skræddersyet til rummet, således reolen virker så naturlig som muligt – og altid med fokus på det arkitektoniske udtryk. Som erfaren snedker leverer vi vores unikke løsninger i Gentofte, Lyngby, Taarbæk og omegn.

En indbygningsreol kan være en god ide i rum, hvor du har en stor, tom bagvæg, der mangler liv. Den kan også være velegnet i små rum, der er besværlige at finde opbevaringsmuligheder til. Eller hvis du gerne vil udstille dine mange bøger, hvis du skal have et walk-in-closet. Der er et utal af muligheder – og vi hjælper dig, der ønsker en specialdesignet indbygningsreol.

En verden af muligheder

​Vi bygger alle former for indbygningsreoler, store som små, og reoler med alle de former for muligheder, du ønsker i dit rum. Vi laver derfor alt fra reoler med skuffer og underskabe, til dem med hul eller låger til TV’et. Det kan også være reoler i forlængelse af radiatorskjulere til svævende bogkasser og reoler med naturligt hul til dør eller vindue.

Kontakt os

Kun fantasien, der sætter grænser

Med en skræddersyet indbygningsreol, så er der intet andet end fantasien, der sætter grænser. Du har en verden af muligheder, og du kan selv bestemme ruminddelingen, skabsstørrelserne, farven og stilen.

Når vi snakker sammen, så hjælper vi naturligvis og rådgiver dig gerne. På den måde er du sikker på, at reolen bliver bygget i smukt samspil med boligens og rummets arkitektur.

Vi leverer alle reoler som “mal selv”-løsning eller som industri- eller håndmalet. Vi leverer desuden en målfast tegning 1:20, således der ikke opstår misforståelser. Kontakt os med det samme, hvis du ønsker, at vi designer din nye indbygningsreol.

Se nogle af vores projekter

Galleri