Radiatorskjuler

Radiatorskjuler

Radiatorer er gode at have for at holde boligen varm. Men det er ikke inventar, der forskønner boligindretningen – tværtimod. Men det er der heldigvis råd for. For med en radiatorskjuler er det muligt at gøre radiatoren smukkere og ligefrem udnytte den rent praktisk i indretningen.

​ServiceMesteren bygger skræddersyede radiatorskjulere, der giver et klassisk, smukt og stilfuldt udtryk i ethvert rum. Hvad enten radiatoren er fritstående eller placeret under en vindueskarm. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde en løsning, der skjuler din radiator på en nydelig måde.

Vi kan lave nemme og simple løsninger, eller vi kan sammen med dig finde en unik måde at skjule dine radiatorer på. Der er ingen rigtig eller forkert løsning. Det vigtigste er, at vi finder den løsning, der matcher dine behov og ønsker.

Udnyt den ekstra plads

​Vores dygtige snedkere designer i samarbejde med dig en radiatorskjuler, der er tilpasset din boligs individuelle mål, og som opfylder dine ønsker til design og stil. Med en unik og individuel radiatorskjuler er der ingen grænser for, hvordan resultatet udformes.

Vi kan eksempelvis lave en løsning hvor radiatorskjuleren forlænges med hylder i hver side, eller udvide vindueskarmens dybde, således der er mere plads til at indrette med nips, planter og andre pyntegenstande. Eller måske skal toppen af radiatorskjuleren brugs som en siddeplads eller en hyggekrog?

Uanset hvad, du ønsker din radiatorskjuler skal kunne, eller hvordan den skal se ud, så kan vi hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller for at finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Se nogle af vores projekter

Galleri