Døre & Vinduer

Døre & Vinduer

Hos ServiceMesteren ApS har vi specialiseret os i restaurering og udskiftning af gamle vinduer og døre.

​Vi mestrer håndværkets dyder helt til fingerspidserne og kaster os derfor med glæde over selv de mest komplicerede opgaver. Vi hjælper både private kunder, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi kan derfor både klare at ordne jeres nuværende vinduer og døre. Men vi kan også hjælpe jer med at finde nye typer, som stadig vil passe ind i boligen og til jeres behov.

Bevar eller udskift?

Ved at bevare boligens oprindelige vinduer og døre, sikrer du, at husets stil forbliver intakt. Dog kan der på længere sigt være flere penge at spare ved at udskifte vinduerne til nye lavenergivinduer. Med den rigtige type er det muligt at minimere varmeregningen. Ligesom indeklimaet i boligen også bliver bedre og sundere.

I dag er det muligt at få alle typer vinduer, der matcher enhver stil. Det betyder, at du ikke skal være bange for at miste noget af boligens sjæl og charme ved udskiftning til nyt. Vi hjælper dig med at finde lige præcis de vinduer og den løsning, der matcher din bolig og dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en faglig vurdering af, hvad der skal til for, at boligens vinduer og døre bliver smukke og stilfulde igen.

Kontakt os

Se nogle af vores projekter

Galleri