• VELKOMMEN TIL SERVICE MESTEREN APS
    SNEDKER- & TØMRERFIRMAET M. L. WIED

TILBYGNING & UDESTUE


Hos ServiceMesteren ApS opfører vi tilbygninger i mange udformninger. Vi har blandt andet stor erfaring med opførsel af udestuer, garager, forskellige typer skure og annekser samt udvidelse af boligareal.

Vi står for hele entreprisen, når vi opfører tilbygninger. Det betyder, at vi er med fra start til slut. Fra den indledende idefase, rådgivning og vejledning i materialevalg til selve opbygningen, og det færdige resultat står klar. Vi kan også være behjælpelige med indhentelse af byggetilladelser m.m.

TÆT DIALOG OG HØJ KVALITET

Vi sørger for at holde en tæt dialog undervejs, så vi undgår problemer og misforståelser. På den måde er du garanteret, at tilbygningen bliver præcis som ønsket.

Vi har faste og dygtige samarbejdspartnere, som vi bruger på større projekter. Sammen løfter vi opgaven og leverer et kvalitetsbevidst, holdbart og smukt resultat.

Kontakt os med det samme, hvis du har tanker om en ny tilbygning.

FØRSTEKLASSES SERVICE OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER


Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

Med afspejling i firmanavnet ServiceMesteren yder vi førsteklasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner, og vi går ikke på kompromis med ikke-holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN SNEDKER


Skal du bruge en snedker, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os får du høj kvalitet og god service, og vi kan hjælpe dig med enhver opgave.

Dansk Håndværk er organisationen for små og mellem-store virksomheder inden for byggeri, håndværk og industri. Vi er medlem, så du som kunde altid er sikret.

SERVICEMESTEREN APS