Om ServiceMesteren

ServiceMesteren ApS har eksisteret siden september 2004. Vi er i dag en solid virksomhed, der hjælper både private og erhverv med alle typer af både store og små opgaver inden byggeriet.

Kvalitetsbevidst og serviceminded

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

ServiceMesteren er et solidt foretagende, der har en bred vifte af samarbejdspartnere. Det gør det muligt for os at påtage os alle former for opgaver inden for byggeriet. Med afspejling i firmanavnet, så yder vi første klasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager altid udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner og går ikke på kompromis med ikke holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.

Kontakt os

Godt håndværk

Firmaet ledes af snedker og tømrermester Michael Wied, der har mere end 25 års erfaring inden for branchen. Han kan, med dygtige svende ved sin side, garantere for godt håndværk og ikke mindst god service hos både vores private kunder og erhverv

​Vi overholder altid aftaler og lægger stor vægt på renlighed på arbejdspladsen samt smertefrie byggeforløb ved totalentrepriser og projektstyring. Vi tager os af de helt store opgaver, men også de helt små. Så skal billedet op og hænge eller binder døren, står vi gerne til rådighed.​

Specialiseret i skræddersyede løsninger

Vi har værkstedsspeciale i fremstilling af indbygningsreoler, der er skræddersyet til den enkelte bolig. Det kan være som ”mal selv ”-løsning eller som industri- eller håndmalet.

Vi yder kunderådgivning m.h.t. stil, form og farve, sådan at reolen bliver tilpasset boligens eksisterende linjer og byggestil. Desuden leveres målfast tegning 1:20, så ingen misforståelser kan opstå.

​Vi udfører alle snedker- & tømreropgaver, både store og små. Det kunne være opgaver som:

Desuden har vi stor erfaring med reparationer og vedligeholdelse – ude som inde. Ligesom vi tilbyder hurtig udrykning ved indbrud og små reparationer.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller aftale om servicebesøg/råd og vejledning. Vi kan også stå til rådighed vedrørende gennemgang af bygningsdele for fejl og mangler, med efterfølgende udarbejdelse af rapport.​