VELKOMMEN TIL SERVICE MESTEREN APS​

​SNEDKER- & TØMRERFIRMAET M. L. WIED

Tagrenovering

Mangler du en tagekspert, der kan stå for såvel store som mindre tagrenoveringer? Så kontakt ServiceMesteren ApS.

Vi udfører alle former for tagrenovering. Fra små reparationer med udskiftning af knækkede tagsten til den mere omfattende opgave med udskiftning til helt nyt tag. Vores ekspertise er stor, og vi står for det hele fra start til slut, hvis du lader os stå for hele hovedentreprisen.

Vores dygtige medarbejdere leverer en kvalitetsbevidst tagrenovering og udfører intet arbejde halvt. Vi arbejder seriøst, grundigt og altid med kvaliteten i fokus.

DISSE MATERIALER ARBEJDER VI MED

  • Betontagsten
  • Tegltag
  • Zink
  • Eternit
  • Skiffer
  • Tagstensplader i stål
  • Tagpap

FØRSTEKLASSES SERVICE OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

Med afspejling i firmanavnet ServiceMesteren yder vi førsteklasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner, og vi går ikke på kompromis med ikke-holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.​

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN SNEDKER​

Skal du bruge en snedker, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os får du høj kvalitet og god service, og vi kan hjælpe dig med enhver opgave.​

​Servicemesteren ApS

Vangede Bygade 89

2820 Gentofte

Telefon: +4526797095

Email: kontakt@servicemesteren.dk

CVR: 36074264​