VELKOMMEN TIL SERVICE MESTEREN APS​

​SNEDKER- & TØMRERFIRMAET M. L. WIED

specialopgaver

Mangler du den helt rigtige løsning til dit projekt, så lad os klare opgaven. Hos ServiceMesteren ApS har vi stor erfaring og ekspertise med de specialopgaver, andre snedkere eller tømrere ofte står af på.

Vores dygtige snedkere leverer specialproducerede løsninger fra eget værksted, og med os som din ekspert på området, er du garanteret smukt og solidt håndværk, hvor der er kælet for detaljen. Vi besigtiger opgaven og lytter til dine ideer og ønsker. Sammen med dig finder vi den helt rigtige løsning, der dækker dine behov.

Vi leverer skræddersyede løsninger, der er bygget efter individuelle mål og ønsker.

VI LAVER BLANDT ANDET

FØRSTEKLASSES SERVICE OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

Med afspejling i firmanavnet ServiceMesteren yder vi førsteklasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner, og vi går ikke på kompromis med ikke-holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.​

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN SNEDKER​

Skal du bruge en snedker, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os får du høj kvalitet og god service, og vi kan hjælpe dig med enhver opgave.​

​Servicemesteren ApS

Vangede Bygade 89

2820 Gentofte

Telefon: +4526797095

Email: kontakt@servicemesteren.dk

CVR: 36074264​