VELKOMMEN TIL SERVICE MESTEREN APS​

​SNEDKER- & TØMRERFIRMAET M. L. WIED

indbygningsreoler

ServiceMesteren ApS er din ekspert inden for indbygningsreoler til boligen. Vi leverer solide og smukke løsninger, der er skræddersyet til rummet, således reolen virker så naturlig som muligt – og altid med fokus på det arkitektoniske udtryk. Som erfaren snedker leverer vi vores unikke løsninger i Gentofte, Lyngby, Taarbæk og omegn.

En indbygningsreol kan være en god ide i rum, hvor du har en stor, tom bagvæg, der mangler liv. Den kan også være velegnet i små rum, der er besværlige at finde opbevaringsmuligheder til. Eller hvis du gerne vil udstille dine mange bøger, hvis du skal have et walk-in-closet. Der er et utal af muligheder – og vi hjælper dig, der ønsker en specialdesignet indbygningsreol.

​​

EN VERDEN AF MULIGHEDER

​Vi bygger alle former for indbygningsreoler, store som små, og reoler med alle de former for muligheder, du ønsker i dit rum. Vi laver derfor alt fra reoler med skuffer og underskabe, til dem med hul eller låger til TV’et. Det kan også være reoler i forlængelse af radiatorskjulere til svævende bogkasser og reoler med naturligt hul til dør eller vindue.

KUN FANTASIEN, DER SÆTTER GRÆNSER

Med en skræddersyet indbygningsreol, så er der intet andet end fantasien, der sætter grænser. Du har en verden af muligheder, og du kan selv bestemme ruminddelingen, skabsstørrelserne, farven og stilen.


Når vi snakker sammen, så hjælper vi naturligvis og rådgiver dig gerne. På den måde er du sikker på, at reolen bliver bygget i smukt samspil med boligens og rummets arkitektur.


Vi leverer alle reoler som “mal selv”-løsning eller som industri- eller håndmalet. Vi leverer desuden en målfast tegning 1:20, således der ikke opstår misforståelser.


Kontakt os med det samme, hvis du ønsker, at vi designer din nye indbygningsreol.

FØRSTEKLASSES SERVICE OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

Med afspejling i firmanavnet ServiceMesteren yder vi førsteklasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner, og vi går ikke på kompromis med ikke-holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.​

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN SNEDKER​

Skal du bruge en snedker, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os får du høj kvalitet og god service, og vi kan hjælpe dig med enhver opgave.​

​Servicemesteren ApS

Vangede Bygade 89

2820 Gentofte

Telefon: +4526797095

Email: kontakt@servicemesteren.dk

CVR: 36074264​