VELKOMMEN TIL SERVICE MESTEREN APS​

​SNEDKER- & TØMRERFIRMAET M. L. WIED

Døre & vinduer

Hos ServiceMesteren ApS har vi specialiseret os i restaurering og udskiftning af gamle vinduer og døre.

Vi mestrer håndværkets dyder helt til fingerspidserne og kaster os derfor med glæde over selv de mest komplicerede opgaver. Vi hjælper både private kunder, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi kan derfor både klare at ordne jeres nuværende vinduer og døre. Men vi kan også hjælpe jer med at finde nye typer, som stadig vil passe ind i boligen og til jeres behov.

BEVAR ELLER UDSKIFT?

Ved at bevare boligens oprindelige vinduer og døre, sikrer du, at husets stil forbliver intakt. Dog kan der på længere sigt være flere penge at spare ved at udskifte vinduerne til nye lavenergivinduer. Med den rigtige type er det muligt at minimere varmeregningen. Ligesom indeklimaet i boligen også bliver bedre og sundere.


I dag er det muligt at få alle typer vinduer, der matcher enhver stil. Det betyder, at du ikke skal være bange for at miste noget af boligens sjæl og charme ved udskiftning til nyt. Vi hjælper dig med at finde lige præcis de vinduer og den løsning, der matcher din bolig og dine ønsker og behov.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en faglig vurdering af, hvad der skal til for, at boligens vinduer og døre bliver smukke og stilfulde igen.

FØRSTEKLASSES SERVICE OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

Med afspejling i firmanavnet ServiceMesteren yder vi førsteklasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner, og vi går ikke på kompromis med ikke-holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.​

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN SNEDKER​

Skal du bruge en snedker, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os får du høj kvalitet og god service, og vi kan hjælpe dig med enhver opgave.​

​Servicemesteren ApS

Vangede Bygade 89

2820 Gentofte

Telefon: +4526797095

Email: kontakt@servicemesteren.dk

CVR: 36074264​