VELKOMMEN TIL SERVICE MESTEREN APS​

​SNEDKER- & TØMRERFIRMAET M. L. WIED

Om servicemesteren

ServiceMesteren ApS har eksisteret siden september 2004. Vi er i dag en mindre virksomhed, der hjælper både private og erhverv med store og små snedker– og tømreropgaver.

KVALITETSBEVIDST OG SERVICEMINDED

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

ServiceMesteren er et solidt foretagende, der har en bred vifte af samarbejdspartnere. Det gør det muligt for os at påtage os alle former for opgaver inden for byggerier. Som vores navn også siger, så yder vi første klasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager altid udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner og går ikke på kompromis med ikke holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.

GOD HÅNDVÆRK

Firmaet ledes af snedkermester Michael Wied, der har mange års erfaringen inden for branchen. Han og de dygtige svende ved sin side kan garantere for godt håndværk og ikke mindst service hos både vores private kunder og for erhverv.

Vi overholder altid aftaler og lægger stor vægt på renlighed på arbejdspladsen samt smertefrie byggeforløb ved totalentrepriser og projektstyring. Vi tager os af de helt store opgaver, men også de helt små. Så skal billedet op og hænge eller binder døren, står vi gerne til rådighed.​

​SPECIALISERET I SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi har værkstedsspeciale i fremstilling af indbygningsreoler, der er skræddersyet til den enkelte bolig. Det kan være som ”mal selv ”-løsning eller som industri- eller håndmalet.

Vi yder kunderådgivning m.h.t. stil, form og farve, sådan at reolen bliver tilpasset boligens eksisterende linjer og byggestil. Desuden leveres målfast tegning 1:20, så ingen misforståelser kan opstå.

Vi udfører alle snedker- & tømreropgaver, både store og små. Det kunne være opgaver som:

Desuden har vi stor erfaring med reparationer og vedligeholdelse – ude som inde. Ligesom vi tilbyder hurtig udrykning ved indbrud og små reparationer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller aftale om servicebesøg/råd og vejledning. Vi kan også stå til rådighed vedrørende gennemgang af bygningsdele for fejl og mangler, med efterfølgende udarbejdelse af rapport.​

FØRSTEKLASSES SERVICE OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har eget værksted, og vi kan udføre alle former for inventaropgaver.

Med afspejling i firmanavnet ServiceMesteren yder vi førsteklasses service over for vores kunder – både store og små.

Vi tager udgangspunkt i kvalitet og stolte traditioner, og vi går ikke på kompromis med ikke-holdbare løsninger, der er i strid med bygningsreglementet.​

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN SNEDKER​

Skal du bruge en snedker, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os får du høj kvalitet og god service, og vi kan hjælpe dig med enhver opgave.​

​Servicemesteren ApS

Vangede Bygade 89

2820 Gentofte

Telefon: +4526797095

Email: kontakt@servicemesteren.dk

CVR: 36074264​